VIP individueel programma Talent in actie voor HR Professionals

VIP Dag Talent in Actie
voor HR Professionals

Uit onderzoek blijkt dat hoe meer aandacht er is binnen organisaties voor diversiteit en de unieke talenten van medewerkers, hoe positiever het effect is op de motivatie en inzetbaarheid van medewerkers en teams. Door het bewust inzetten van talenten, worden talenten ontwikkeld tot sterke punten: talent in actie.

Het kennen en inzetten van talenten geeft positieve energie, intrinsieke motivatie, versterkt zelfvertrouwen, zelfregie en werkgeluk. Het leidt tot betere prestaties, betrokkenheid en bevlogenheid. Je groeit het meest daar waar je kracht ligt en iedereen heeft talent maar talent komt pas tot bloei wanneer je hier ook actief iets mee doet: talent in actie.

Strengths-based development biedt een positieve en inspirerende benadering voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en wordt steeds vaker met succes in het bedrijfsleven toegepast. Het is een wetenschappelijk bewezen aanpak, met een positief effect op prestaties, betrokkenheid (employee engagement) en werkgeluk. “Wetenschappelijk onderzoek in onder meer de Verenigde Staten (Gallup), Engeland (Talentenspecialist Linley en collega’s) en de Universiteit van Tilburg (M. van Woerkom en C. Meijers) maken duidelijk dat de talenten- en sterkepuntenbenadering nadrukkelijk bijdraagt aan het floreren van individuen, teams en organisaties. Praktijkervaringen in Nederland onderstrepen dat.

Daarmee lijkt de talenten- en sterkepuntenbenadering een duidelijk plaats te verdienen in het HRM van deze eeuw.” Deze aanpak is geworteld in de positieve psychologie. De positieve psychologie is een serieuze stroming binnen de psychologie geworden, waar steeds meer aandacht voor komt. Het gaat om welbevinden en optimaal functioneren (floreren). Steeds meer onderzoek en cases uit de praktijk wijzen uit dat ‘strengths-based werken’ een groot aantal individuele en organisatorische voordelen biedt.

Wil je ontdekken wat deze aanpak voor jou en de organisatie kan betekenen? Meld je dan nu aan voor deze unieke, intensieve en inspirerende dag, speciaal voor jou als HR professional. Talent in Actie is een kort maar krachtig programma, we zoomen vooral in op het belang van ‘werk maken van talent’, zowel voor jezelf als voor de organisatie.

Binnen organisaties is er nog te veel onbenut potentieel en talent, dat potentieel aanboren en talenten laten bloeien levert een win-win situatie op voor mens en organisatie. Er is steeds meer behoefte aan zelfverwerkelijking, wendbaarheid, verbondenheid, autonomie, werk kunnen doen waarbij je je talenten in kunt zetten en een organisatiecultuur waar je voldoende kansen krijgt om te floreren.

Versterk talent, prestaties en werkgeluk.

Van functioneren naar floreren.

Tijdens deze dag krijg je zowel veel theoretische inzichten als tips & tools die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De positieve psychologie & de sterke punten benadering (wetenschappelijke onderbouwing, resultaten in de praktijk).

De kracht van de sterke punten benadering in de praktijk voor HR. Onder andere voor: modern performance management, job crafting, duurzame inzetbaarheid, coachend leiderschap, inclusief talentmanagement.

Your strengths@work. Aan de hand van je Strengthscope profiel bespreken we waar jouw kracht ligt, waar je positieve energie van krijgt en of je jouw potentieel in je huidige functie voldoende kunt benutten.

De methodiek: strengths-based development & assessments.

Met een uitgebreid werkboek gaan we samen aan het werk met een aantal praktische oefeningen. We komen op 1 dag niet toe aan alle oefeningen maar je krijgt het werkboek mee en als ik je er dan op een later tijdstip nog verder mee kan helpen neem dan gerust even contact met mij op.

Telefonisch follow-up gesprek van 2 uur na 2 weken of 1 maand (afhankelijk van jouw voorkeur).

“Success is achieved by developing our strengths, not by eliminating our weaknesses.” -Marilyn vos Savant

VIP individueel programma Talent in Actie voor HR professionals

Aanvang: we plannen deze dag samen in, starten kan in principe op ieder gewenst moment.

Locatie: Amsterdam

Investering: € 1.197 (excl 21% btw) |  Inclusief een (talent)assessment en rapportage, je persoonlijke talentenprofiel (Strengthscope), een uitgebreid werkboek en een telefonisch follow-up gesprek van 1 uur. Voor koffie, thee en een goede lunch wordt uiteraard gezorgd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op per e-mail en ik reageer binnen 2 werkdagen.

Maak kennis met deze actuele, positieve, inspirerende en resultaatgerichte aanpak voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en het verhogen van employee engagement. Ik kijk er naar uit je binnenkort te ontmoeten te Amsterdam voor een mooie, interactieve, leerzame en inspirerende dag. Na ontvangst van je inschrijving en betaling stuur ik je de uitnodiging met alle informatie die je nodig hebt. Zodra ik je aanmelding binnen krijg neem ik contact met je op, je ontvangt dan ook direct je inlogcode voor het online assessment.