Krachtig, Authentiek, Talentgericht Leiderschap

Investeren in het verder ontwikkelen en versterken van een authentieke, krachtige en positieve leiderschapsstijl, levert veel op voor jezelf en de organisatie.

Uit recente studies (Korn Ferry, McKinsey, Gallup, Gartner, Strengthscope) blijkt dat er een groeiende vraag is naar authentiek, mensgericht, talentgericht leiderschap. Een strengths-based benadering van leidinggeven gaat uit van de authenticiteit, uniciteit en de sterke punten van de leidinggevende zelf en die van medewerkers en is per definitie authentiek, mensgericht en talentgericht.

Leiderschap vanuit kracht

Ontdek en ontketen jouw natuurlijke leiderschapspotentieel. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en impact en krijg een diepgaand begrip van jouw sterke punten en groeimogelijkheden. Sterk, positief leiderschap impliceert werken vanuit authenticiteit, heldere doelen, je sterke punten, waarden en visie (jouw leiderschapskracht) en het faciliteren van een cultuur waarin mensen hun talenten kunnen benutten. Uit onderzoek blijkt ook dat talentgericht leiderschap (strengths-based leadership) een voorspeller is van werkgeluk en employee engagement.

Het is belangrijker dan ooit voor organisaties om moderne, positieve, effectieve leiders te hebben. En als leidinggevende sta je voor veel uitdagingen. Op welke manier kun je jouw leiderschap versterken? Wat is je groeipotentieel en hoe kun je dat ontdekken, benutten en ontwikkelen zodat je met meer impact en plezier je leiderschapsrol kunt vervullen? Hoe stimuleer en vergroot je betrokkenheid, verbinding, vertrouwen, positieve relaties en high-performance? Ontdek hoe je vanuit jouw leiderschapskracht meer effectief, authentiek en positief leiding kunt geven. Je krijgt de support, tools en inzichten die je hiervoor nodig hebt. Hierdoor weet je hoe je eigen leadership potential & strengths én de sterke punten van je team kunt benutten. En hoe je betrokkenheid, verbinding, vertrouwen, positieve relaties en high-performance stimuleert.

Authentiek leiderschap

Authentiek leiderschap, gebaseerd op jouw persoonlijke sterktes, waarden en visie, vergroot niet alleen jouw effectiviteit als leider maar faciliteert ook een cultuur waarin de talenten van anderen tot bloei kunnen komen. De aandacht gaat ook uit naar jouw persoonlijke en professionele aspiraties, het aanpakken van beperkende overtuigingen, valkuilen of andere prestatiebarrières die vooruitgang, goede samenwerking en succes kunnen belemmeren. Je krijgt de ondersteuning, inspirerende theoretische inzichten en praktische tools die je nodig hebt om je leiderschap te verrijken en versterken.

Versterk leiderschap en talent: in een tijd waar steeds meer behoefte is aan mensgericht, ondersteunend leiderschap, bied ik een actuele, wetenschappelijk onderbouwde en positieve aanpak, die niet alleen jou, maar ook je team sterker maakt en bijdraagt aan werkgeluk, employee engagement en high-performance.