Talentgericht Leiderschap * authentiek – betrokken – sterk – effectief

Strengths-based Leadership Development

Authentiek, Effectief en Talentgericht Leidinggeven

Leiderschapsprogramma
van 7 maanden

Werk aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en geef je talenten en carrière een boost.

Strengths-based Leadership of Talentgericht Leiderschap sluit uitermate goed aan bij wat tegenwoordig van excellent leiderschap verwacht wordt. De focus ligt op aandacht en vertrouwen, versterken wat werkt, verbinding en de kracht van mensen optimaal benutten voor betere prestaties, wendbaarheid, veerkracht en betrokkenheid.

Investeren in het verder ontwikkelen en versterken van je eigen talenten en de talenten van je team resulteert in een authentieke, krachtige, effectieve en positieve leiderschapsstijl.

Jouw leiderschapskracht komt voort uit jouw unieke leiderschapskwaliteiten en je waarden die jouw manier van leidinggeven bepalen. Als je deze kracht ontdekt en effectief inzet, kun je ook je stakeholders inspireren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Talentgericht (Strengths-based) Leiderschap versterkt talenten, prestaties en employee engagement.


HET PROGRAMMA

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Alle leidinggevenden die meer inzicht willen in hun eigen unieke en authentieke leiderschapsstijl en op een effectieve, talentgerichte manier passend bij deze tijd leiding willen geven.

Leidinggevenden die op zoek zijn naar 360-graden feedback over hun effectiviteit als leidinggevende en het vertrouwen van anderen in hun leidinggevende kwaliteiten.

Leidinggevenden die willen weten hoe ze een positieve werkomgeving kunnen ontwikkelen waarin inspiratie, betrokkenheid en optimale prestaties de basis vormen.

Leidinggevenden die nieuwsgierig zijn naar welk effect hun unieke stijl heeft op relaties, prestaties en de teamcultuur.

WAARBIJ WORDT HET GEBRUIKT?

Leidinggevenden met ten minste twee jaar ervaring.

Coachingsprogramma’s voor managers en leiders.

Programma’s voor bijvoorbeeld toekomstige, veelbelovende of senior leidinggevenden.

Voor managers, ondernemers, teamleiders, MT-leden met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring. Dit programma wordt aangeboden als individueel traject of voor een groep (tot maximaal 5 leidinggevenden).

Inclusief het unieke StrengthscopeLeider assessment. StrengthscopeLeader™ provides leaders with a clear picture of their strengths and risks both in terms of what energises and to maximise performance. This model of leadership is designed to form the basis of leaders’ self-awareness, starting with the development of their ‘leadership edge’ -their purpose, values, strengths and abilities-, and continuing through to skill development in four key areas: sharing vision, sparking engagement, skilfully executing and sustaining progress.

De snel veranderende wereld waarin we leven vraagt om leidinggevenden die positief, relationeel sterk en oplossingsgericht zijn en in staat zijn om mensen te motiveren, betrokkenheid, vertrouwen en een betere samenwerking te stimuleren. Dit leidt niet alleen tot betere prestaties maar zorgt ook voor minder werkstress, verzuim en burn-out. Haal het beste uit jezelf en je team voor het versterken van talenten, werkplezier, betrokkenheid en performance.

Dit programma is voor jou als je effectiever, met meer impact en voldoening leiding wilt geven vanuit je eigen talenten en beter in staat wilt zijn om het potentieel, de sterktes van je team in te zetten voor hogere prestaties en betrokkenheid.

Ontwikkel een authentieke, effectieve, talentgerichte stijl van leidinggeven. Ontdek wat jou uniek maakt als leidinggevende en verkrijg waardevolle inzichten in hoe je met deze eigenschappen een krachtige leiderschapsstijl ontwikkelt.Inhoud programma: 7 Modules * Een gestructureerd proces * bewezen aanpak * veel persoonlijke aandacht en begeleiding * praktisch * wetenschappelijk onderbouwd en gecertificeerd assessment * duurzame resultaten * volledig online te volgen of als blended traject; een mix van persoonlijke 1-op-1 coaching sessies plus mijn online leeromgeving CoAchieve Strengths@Work Academy.

Module 1 Leiderschapsassessment

Introductie en StrengthscopeLeider® assessment (wereldwijd ingezet, wetenschappelijk onderbouwd en gecertificeerd). Voltooiing van het online assessment duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en je krijgt een persoonlijke code om in te loggen. Strengthscope® stelt je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij je passen (sterktes en energiegevers). En om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen tot gebieden waarin je excelleert.

Daarbij wordt ook de nodige aandacht besteed aan eventuele prestatierisico’s en hoe deze te beheersen, denk aan bijvoorbeeld beperkende zwakkere gebieden, doorgeslagen sterke punten (strengths in overdrive) en andere factoren, gedragingen of belemmeringen die positieve energie en resultaten blokkeren.

Je komt op basis van een self-assesement en feedback van anderen (tot maximaal 18 respondenten) tot waardevolle kennis over waar je kracht wel en niet ligt en hoe anderen jouw kwaliteiten en leiderschapsgedrag ervaren. Zo kan het voorkomen dat je jezelf een hoge score hebt gegeven voor bijvoorbeeld  samenwerking, resultaatgerichtheid, betrokkenheid stimuleren of visie uitdragen, maar dat jouw medewerkers dat niet zo zien. Er zijn ook veel leidinggevenden die hun eigen sterke punten helemaal niet kennen of die deze punten onderschatten of juist  overschatten, waardoor ze gaan overcompenseren en dit resulteert in ineffectief gedrag.

In eerste instantie staan sommige leidinggevenden niet zo open voor 360gradenfeedback maar deelnemers aan mijn programma´s hebben dit juist als erg nuttig en positief ervaren. De meeste instrumenten putten uit een enkele bron (jouzelf) om inzicht te verkrijgen in je kwaliteiten en je gedrag maar uit meerdere onderzoeken blijkt dat meer dan de helft van de managers/leiders een incompleet beeld van zichzelf heeft.

"80 % of leaders have blind spots about their skills and another 40 % have under-used hidden strengths" - research by the Korn Ferry Institute

Strengthscope heeft als een van de weinige assessments een bijbehorende 360graden feedback tool, dit maakt het mogelijk tot maximaal 18 stakeholders te nomineren om feedback te geven. Op deze wijze wordt op een unieke manier inzichtelijk gemaakt hoe anderen je sterke punten zien en waarderen en wat je als leidinggevende concreet aan gedrag laat zien vanuit het perspectief van anderen.

Je krijgt zo waardevolle feedback over je leiderschapskwaliteiten en wat je kunt doen om effectiever en positiever leiding te geven. Het helpt in de praktijk echt door naar jezelf ‘vanuit een andere lens’ te kunnen kijken. Je komt tot een beter begrip van jezelf en van anderen, waardoor misverstanden, ergernissen en conflicten kunnen afnemen.

Online StrengthscopeLeider Assessment

Online begeleiding en telefonisch als je daar behoefte aan hebt.

Module 2 Report debrief - terugkoppeling - coachingsessie

Na voltooiing van module 1 ontvang je jouw strengths profiel/rapportage met je top 7 sterkste leiderschapskwaliteiten, je prestatierisico’s en de effectiviteit van je leiderschapsgedrag, zoals gemeten over vier cruciale leiderschap gebieden, aanvullende tips en feedback van je stakeholders. Je persoonlijke en uitgebreide StrengthscopeLeider profiel  vormt een waardevol vertrekpunt voor het vervolg van je leadership strengths journey.

Als je graag eerst een voorbeeld report wilt zien dan kan dat - zie onder aan deze pagina de download voor de Engelse en de Nederlandse versie.

Opdrachten

Online begeleiding

2 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face.

Module 3 Aspiraties

Met deze module starten we met de eerste stap van het 5A´s ontwikkelmodel voor het versterken van je leiderschap. De eerste A staat voor Aspiraties.

Wat wil je bereiken? We gaan aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelvraag, je belangrijkste persoonlijke doelen en de doelen voor je team / de organisatie.

Wat voor invloed heeft jouw leiderschapsstijl en je gedrag op de organisatie, je medewerkers? Welke stijl, welk soort gedrag is wenselijk om de organisatiedoelen op een effectieve en positieve wijze te bereiken?

Wat is jouw persoonlijke visie en wat zijn jouw persoonlijke doelen? Hoe sluit dit aan bij de organisatorische doelen? Wat heb je zelf nodig om effectiever en met meer positieve energie leiding te geven?

Opdrachten

Online begeleiding

1 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face.

Module 4 Awareness - Bewustzijn

Aan de hand van je StrengthscopeLeider profiel heb je inzicht gekregen in je sterke punten, ervaring, voorkeursstijl en gedrag. Bewustzijn impliceert dat je ook weet wat je met die opgedane kennis gaat doen. Een talentgerichte, authentieke, effectieve leidinggevende moet zich goed bewust zijn van zijn of haar eigen leiderschapskracht.

Opdrachten

Online begeleiding

1 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face.

Module 5 Actie

Je maakt je sterke punten productief en je beperkt de gevolgen van je prestatierisico’s tot een minimum.

Je leadership strengths optimaliseren en productieve gewoonten ontwikkelen.

Actie ondernemen om prestatierisico´s te beperken. Welke methoden kun je daarvoor toepassen?

Opdrachten

Online begeleiding

1 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face.


Module 6 Agility - Wendbaarheid

Tegenwoordig moet je als leidinggevende meer doen met minder en moet je vaak leidinggeven in een onrustige, complexe, veranderlijke omgeving. Daarbij is het van belang dat je wendbaar en veerkachtig blijft en je je snel, flexibel en effectief kunt aanpassen aan uitdagingen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met situaties waarin sprake is van een gebrek aan motivatie/energie of als er  veel veranderingen zijn in korte tijd?

Flexibel kunnen toepassen van je strengths, vaardigheden en gedrag in verschillende werksituaties. Het kunnen aanpassen van je doelen, werkwijze en relaties aan veranderingen in je omgeving.

Opdrachten

Online begeleiding

1 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face.

Module 7 Achievement - Successen vieren - Actieplan - Your Leadership Brand

Teresa Amabile (hoogleraar Harvard Business School) is sociaal psycholoog en doet onderzoek naar de invloed van de directe werkomgeving op creativiteit, productiviteit en motivatie. Ze is (samen met Steven Kramer) de auteur van de internationale bestseller ‘The progress principle: using small wins to ignite joy, engagement, and creativity at work’. Volgens haar is er sprake van een  ‘disengagement crisis’. Wat de mens motiveert is vooruitgang en oog te hebben voor wat je al hebt bereikt.

Meer bewust aandacht besteden voor progressie levert meer motivatie, energie en betrokkenheid op.

Tijdens dit onderzoek werd aan de managers gevraagd om 5 zaken te benoemen die mensen motiveren (bijvoorbeeld beloning en erkenning) en om dat te ordenen naar mate van belangrijkheid. De uitkomst was dat slechts 5% van de leidinggevenden ‘vooruitgang boeken’ bovenaan op de ranglijst had geplaatst.

Leidinggevenden staan dus te weinig stil bij het belang van bewust aandacht geven voor vooruitgang boeken, terwijl het boeken van progressie een van de meest motiverende factoren in het werk bleek te zijn volgens de onderzoeksresultaten.

Het is belangrijk om meer te communiceren over en te focussen op bereikte progressie.

Ook het belang van het vieren van successen wordt door veel leidinggevenden nog te veel genegeerd. Door ons succes te vieren, versterken we de motivatie die nodig is om ons te richten op de volgende prestatie(s).

Tijdens deze afsluitende module besteden we aandacht aan jouw successen en progressie en voltooi je ook je persoonlijke actieplan en je personal leadership brand.

Opdrachten

Online begeleiding

2 uur persoonlijke coaching sessie per telefoon/zoom/of face2face

Het programma duurt 7 maanden en bestaat uit 7 modules.

Bij de start van elke nieuwe module krijg je online toegang tot de CoAchieve Strengths@Work Academy, waar je alle voorbereidende, verdiepende opdrachten en materialen behorende bij die module op een overzichtelijke manier kunt vinden en later ook weer kunt raadplegen. Een deel van het materiaal is in het Engels.

Je hebt toegang tot de online academy gedurende 7 maanden maximaal. Vanaf de 2e module krijg je ook een individueel telefonisch (of per Zoom) coachgesprek van 2 uur bij module 2 en de laatste module en voor de tussenliggende modules maken we een afspraak voor een coaching sessie van 1 uur per module. Geef je de voorkeur aan face-to-face coaching sessies dan kan dat ook en zie ik je graag in het Coachhuis te Den Haag.

Dit leiderschapsprogramma voorziet erin dat je op basis van de resultaten van het unieke StrengthscopeLeider assessment, de coaching sessies, opdrachten en andere tips en tools die je krijgt, het geleerde direct binnen de organisatiecontext in kunt zetten, bijstellen en verder ontwikkelen.

Je werkt aan jouw succes, en wendbaarheid in jouw werkomgeving en leert strategieën om met performance risico´s om te gaan en je sterke punten optimaal in te zetten. Het is van belang dat je zelf aan de slag gaat met het materiaal waar je de beschikking over krijgt tijdens dit praktische en intensieve ontwikkeltraject waarin je zelf veel eigenaarschap neemt.

Direct toegang. Het programma kan online op iedere gewenste plek gevolgd worden, de coaching sessies zijn naar keuze face-to-face in Den Haag of per telefoon/online/zoom. Vragen stellen tijdens het traject kan ook altijd in de online omgeving via de chat optie en ik reageer dan z.s.m. op je vraag.

Je bepaalt zelf het tempo binnen het tijdsbestek van 7 maanden, na iedere afgeronde module binnen de online omgeving krijg je toegang tot de volgende module. De data en tijdstippen voor de coaching sessies spreken we samen af in goed overleg. Dit programma volg je op de manier die goed bij jouw situatie past.

Je krijgt gedurende dit traject alle tools, stappenplannen, e-books, tips, opdrachten en praktische uitleg zodat je gefocust en gestructureerd aan de slag kunt gaan. Door het volgen van de modules en onze coaching gesprekken kun je de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen en evalueren.

Ontdek wat jou onderscheidend maakt, waar je positieve energie van krijgt en waar jouw kracht ligt. Dit programma is voor jou als je effectiever, met meer impact en voldoening leiding wilt geven vanuit je eigen talenten en beter in staat wilt zijn om het potentieel, de sterktes van je team in te zetten voor hogere prestaties en betrokkenheid.

METHODIEK

Een strengths-based benadering voor ontwikkeling en assessments waarvan het succes in de praktijk bewezen is. Klanten van Strengthscope zijn individuen en organisaties zoals Facebook, Accenture, Aviva, RBS, Thermo Fisher Scientific, ING, Volkswagen, Bank of England, Deloitte, American Express, Siemens.

"Companies like Facebook, Microsoft, 3M and Google are all embracing strengths-based leadership and aligning people's strengths and passions with the projects and ideas they are passionate about."

Hoe stimuleer je als leidinggevende meer verbinding, motivatie en autonomie?

Hoe breng je het beste naar boven in je team?

Wat hebben medewerkers tegenwoordig nodig om te floreren en excelleren?

Wat heb je zelf nodig om effectiever en met meer positieve energie leiding te geven?

"People can't be 'fixed' but they can be motivated, engaged, energised and supported. And focusing on their strengths is the principal way to do it. If I had to single out the best leadership decision I ever made during my entire career at Microsoft, the one momentous action that made the biggest difference, it would have to be -hands down- the decision to start working on my own and my team's strengths. Building strengths makes good business sense." Jan Mühlfeit (executive coach and former Chairman of Microsoft Europe).

Aanmelden

Deelnemen kan per direct, waar en wanneer je maar wilt en in je eigen tempo gedurende 7 maanden. Voor de coaching sessies heb je de keuze, deze zijn of face-to-face in Den Haag of per telefoon/online/zoom, of een combinatie daarvan. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met mij (Kitty Schaap) op. Per e-mail kitty.schaap@coachieve.nl  telefoon 06-46117697 of onderstaand contactformulier.

Klaar voor actie? Is dit krachtige, positieve, persoonlijke programma iets voor jou? Dan spreek / zie ik je graag binnenkort, na aanmelding en betaling krijg je direct toegang.

Er zit een logische en praktische structuur in de opbouw van dit programma en het ontwikkelpad volg je door iedere module in de aangegeven volgorde af te ronden. Na afronden van een module krijg je toegang tot de volgende.

De data en tijdstippen voor de face2face of telefonische coaching sessies spreken we samen in goed overleg af. Een deel van het materiaal dat je tijdens dit programma ontvangt is in het Engels, enige kennis van de Engelse taal is dus wenselijk. Het StrengthscopeLeider assessment en de rapportage zijn wel in het Nederlands (en ook in het Engels verkrijgbaar indien gewenst).


 • Haal het beste uit jezelf en je team voor het versterken van motivatie, prestaties, energie, werkplezier en betrokkenheid.
 • Krijg inzicht in je leadership strengths, weet waar jouw kracht ligt, waar je positieve energie van krijgt en hoe je je leiderschapskwaliteiten optimaal kunt inzetten.
 • Meer bewustwording van je performance risico´s als strengths in overdrive, belemmerende overtuigingen, ineffectief gedrag, contextuele beperkingen.
 • Vanuit meer zelfinzicht ontwikkel je een authentieke, effectieve stijl van leidinggeven passend bij deze tijd.
 • Veerkracht vergroten, je weet waar je energie verliest en waar je energie van krijgt.
 • Inzichtelijk krijgen wat je als leidinggevende concreet aan kwaliteiten en gedrag laat zien vanuit het perspectief van anderen.
 • Handvatten, online tools, opdrachten, templates, je StrengthscopeLeider report, whitepapers - die je ook na het traject als naslagwerk kunt blijven raadplegen.
 • Een talentgerichte, coachende aanpak kunnen inzetten voor o.a. performance gesprekken, ontwikkeling, het bevorderen van samenwerking en employee engagement.
 • Je bent in staat ook je team op hun kracht in te zetten. Benutten van het potentieel van anderen en zorgen voor betrokken, gemotiveerde en bevlogen medewerkers.
 • Powerful StrengthscopeLeader assessment and exercises grounded in evidence-based positive psychology to help you identify, develop and optimize your strengths.
Leiderschapsprogramma

Talentgericht Leiderschap

Een persoonlijk, intensief en krachtig traject van 7 maanden.

Online & persoonlijke begeleiding

7 Modules

Coaching sessies

Online tools, opdrachten, tips, inspiratie, whitepapers, templates

Certificaat

Online Leiderschapsassessment

Persoonlijk StrengthscopLeider profiel

7 maanden toegang tot de online academy

Online kennis bibliotheek
Je krijgt gedurende dit programma ook toegang tot verdiepende content; artikelen, checklists en tips voor literatuur. Dit wordt speciaal afgestemd op jouw specifieke behoeften en strengths profiel.

Je krijgt na inschrijving en betaling direct toegang tot je assessment en de online academy en de eerste module.

€ 3.200,- excl. btw

Dit is een exclusief individueel programma, waardoor ik maar een beperkt aantal deelnemers tegelijk kan begeleiden. Schrijf je dus snel in als je starten wilt.
Theorie en praktijk.

Play to your strengths, they´re your greatest assets.

Gecertificeerd Assessment

Strengthscope referenties

DIT HEEFT MIJ ZOVEEL MEER INZICHT GEGEVEN DAN ALLE ANDERE PSYCHOMETRISCHE ONDERZOEKEN DIE IK IN MIJN CARRIÈRE HEB DOORLOPEN – SIEMENS

WE ZAGEN ONZE LEIDINGGEVENDEN TERUGKOMEN MET NIEUWE INZICHTEN, EEN GROTERE ZELFKENNIS EN EEN DIEPERE VERBONDENHEID MET ANDEREN.

GESPREKKEN MET HET MANAGEMENT ZIJN NU EVENWICHTIGER, UITDAGENDER EN DOELGERICHTER ÉN DE VAARDIGHEDEN VAN HET TEAM WORDEN BETER INGEZET OM ONZE BEDRIJFSPRESTATIES TE VERBETEREN."

Een aantal klantervaringen

“Dit traject is enorm leerrijk en positief geweest”

“Wat ook zeer waardevol is geweest voor mij, is de feedback van diverse collega’s, waardoor het duidelijk is geworden op welk niveau mijn krachten het meest zichtbaar zijn, of als concrete bijdrage worden ervaren.”

“Het StrengthscopeLeider traject heb ik met heel veel positieve energie doorlopen”

“Kitty wil ik aanbevelen voor organisaties die op een hoog niveau mensen op een serieuze manier willen coachen om lange termijn winst te zien” 

“Door de 1 op 1 gesprekken met mijn coach Kitty Schaap kon ik dagelijkse dingen vanuit mijn werk toetsen op datgene waar mijn sterkten zitten en waar ik in de “overdrive” ging. Het is heel goed om de dingen te bekijken vanuit andere perspectieven dan ik normaal gewend was” 

“With the conclusion of the assessment in hand and the question in mind “now what?” Kitty has helped me greatly with the follow up being the one-on-one coachingsessions”

“What I have seen is that, with her background in Learning and Development, HR and leadership, Kitty is a strong business partner for leaders and teams. She has gained extensive theoretical and practical knowledge of organizational development and this has proven to be of added value to the workshops and programs she delivered at Sotheby’s.”

“I have experienced the coaching by Kitty as genuine and honest, which made it easy to open and felt comfortable doing so (getting out of the comfort zone). – I sincerely endorse Kitty to any organization or individual that is concerned in working with a highly committed and enthusiastic coach.”

“Kitty is an excellent sounding board for a range of issues at all levels of an organisation. She brings sensitivity and practical solution. She is not afraid of conflict and is adept at managing difficult situations between others. She is very trustworthy and people feel confident discussing confidential matters with her. – She can see things from multiple angles.”

“Aanvulling door Kitty met persoonlijk advies voor lezen specifieke boeken die mij in mijn situatie meer kunnen vooruithelpen vind ik echt TOP”

“De wetenschappelijke basis die ten grondslag ligt van deze methode is door de coach duidelijk aangegeven en heeft mij vertrouwen gegeven – ik vond dit heel belangrijk.”

“Kitty heeft een enorme expertise op dit vlak en gebruikt die ook tijdens het coaching traject.”

“Dit traject is voor mij meer waardevol gebleken dan alle andere leiderschapsprogramma´s die ik bij vorige organisaties -waar ze wel veel deden aan managementdevelopment- heb gevolgd!”

“Heel erg fijn is om het materiaal te krijgen wat voor mij relevant is. Door de gesprekken kreeg ik achteraf goede informatie om door te nemen wat voor mij van toepassing was.”

“Dit traject is enorm leerzaam geweest en de professionele aanpak en begeleiding van mijn coach (Kitty Schaap) is essentieel geweest om dit traject succesvol te kunnen volgen.”

“Het is heel goed om de dingen te bekijken vanuit andere perspectieven dan ik normaal gewend was…. Het pad van mogelijkheden in plaats van het pad van belemmeringen. Kitty, super bedankt voor de goede professionele coaching die echt gericht was op mij als persoon.”

“What impressed me about Kitty is her ease and enormous bag of experiences.”

“Kitty is the most skilled HR professional I have had the pleasure to work with. She is an intelligent, result oriented Manager with high integrity and strong work ethic. On top of that, she has a great sense of humour and is fun to work with!”

“I would consider the ease with which she interfaces with different people to be a significant personal strength.”

“Haar manier van begeleiden en geven van feedback/uitleg schepte een open en vertrouwd gevoel wat het makkelijk maakte om de analyse te bespreken.”

“Ik heb het coaching traject met Kitty Schaap als uiterst effectief – leerzaam, professioneel en aangenaam ervaren.”

“Het is heel goed om de dingen te bekijken vanuit andere perspectieven dan ik normaal gewend was…. Het pad van mogelijkheden in plaats van het pad van belemmeringen. Kitty, super bedankt voor de goede professionele coaching die echt gericht was op mij als persoon.”

“Het assessment en programma heeft mij doen inzien waar mijn krachten liggen, maar belangrijker de onderlinge verhouding van krachten en minder sterke/ontwikkelde competenties, heeft mij doen inzien en doen verklaren waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan. In conclusie een aantal zeer waardevolle inzichten verkregen die mij gaan helpen in het verbeteren van mijzelf. Kitty haar manier van begeleiden en geven van feedback/uitleg schepte een open en vertrouwd gevoel wat het makkelijk maakte om de analyse te bespreken. Wat ook zeer waardevol is geweest voor mij, is de feedback van diverse collega’s, waardoor het duidelijk is geworden op welk niveau mijn krachten het meest zichtbaar zijn, of als concrete bijdrage worden ervaren.”ContactformulierAssess – Develop – Engage – Optimise

Stronger leaders. Stronger people. Stronger results.


 • Identify your significant leadership strengths and habits and the extent these are being used to deliver positive outcomes. StrengthscopeLeader is able to capture the feedback of up to 18 nominees on these areas of effectiveness.
 • StrengthscopeLeader helps leaders optimize their strengths and habits to energize peak performance, engagement and a positive culture.
 • Discover more about the new science of positive leadership and how to use your strengths in order to bring the best of yourself to your leadership.
 • Explore ways to positively energise and stretch your people using the habits of effective leadership.
 • Find out how to maintain a positive mindset, keeping employees motivated in the face of pressure, uncertainty and change.

Comments are closed.