Talent Coaching voor Professionals

talent (strengths-based) coaching voor professionals
Talent in Actie | Persoonlijk Leiderschap

Door het bewust inzetten van je talenten, worden talenten ontwikkeld tot sterke punten; talent in actie. Als je werkt vanuit je eigen talenten, kracht en authenticiteit versterk je je persoonlijk leiderschap, presteer je beter en haal je veel meer voldoening uit je werk.

Vanuit kracht en talent werken maakt gelukkiger en productiever, het zorgt voor meer zelfvertrouwen, meer positieve energie en veerkracht. Je bereikt je doelen sneller en werkt effectiever en met meer plezier. Maar vaak (her)kennen we onze eigen sterke punten niet en benutten we helaas niet ons volledige potentieel. En aan talent heb je niet zo veel als je er niets mee doet.

Onderzoek heeft aangetoond dat we authentieker zijn, sneller leren, meer intrinsiek gemotiveerd zijn, minder stress ervaren, onze doelen sneller bereiken en beter presteren wanneer we vanuit talenten werken. Als je je ambities wilt waarmaken en optimaal wilt presteren, dan moet je je sterke punten zo productief mogelijk inzetten. Het is ook van belang om prestatierisicos’s te beperken. Als je hierin de juiste balans weet te vinden, levert dat meer veerkracht, authenticiteit, zelfvertrouwen, werkplezier en succes op.

5 MODULES – 5 Stappen model

De ontdekking van sterke punten is een deel van het grotere geheel. Positieve en duurzame resultaten, krijg je door een soort routekaart te volgen voor je ontwikkeling. Dit geeft richting en de mogelijkheid om te stretchen en te groeien in de gebieden die zinvol zijn voor jouw persoonlijke situatie. Het gaat om talent identificeren, ontwikkelen, inzetten en stretchen, je sterke punten moeten ook gewild en relevant zijn en het moet productief gemaakt worden in de organisatiecontext. Het 5 stappen model is een routekaart voor ontwikkeling. Aan de hand van onder andere het werkboek ga je hier zelf mee aan het werk, je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van mij per e-mail, zoom of telefonisch. De opdrachten in het werkboek (en extra oefeningen en tips, op maat gemaakt speciaal voor jouw persoonlijke situatie) geven waardevolle mogelijkheden om je strengths te ontdekken en ze te optimaliseren om je prestaties, betrokkenheid en werkplezier te vergroten.

Meld je hier aan voor dit programma
Talent in Actie | Versterk je persoonlijk leiderschap