COMING SOON

15 min

About

Kitty Schaap

Strengths Coach Leiderschapsontwikkeling
Ik ben een strengths coach en ervaren HR-professional met een unieke combinatie van inzichten en ervaring. Met een Masters in Cultuurwetenschappen en een Masters in Managementwetenschappen, Human Resources Management, en als strengths-based development expert, begrijp ik de uitdagingen van leidinggevenden in het bedrijfsleven. Met meer dan 20 jaar ervaring als HR-manager en coach weet ik dat mensen de belangrijkste kracht zijn van een organisatie, maar dat veel potentieel nog onbenut blijft. De strengths aanpak en inzichten uit de positieve psychologie bieden waardevolle kennis en instrumenten voor het ontwikkelen en versterken van mens en organisatie. Het geeft inzicht in hoe je vanuit talenten en met meer positieve energie kunt werken. Succesvolle organisaties werken dan ook al strengths-based. Ik deel mijn passie en inzichten graag met gedreven leidinggevenden en HR-professionals die het verschil willen maken en aan hun persoonlijke en professionele groei willen werken. Voor betere prestaties, meer werkplezier en employee engagement.
BUSINESS DRIVEN - PEOPLE CENTRIC - STRENGTHS FOCUSED

Mijn aanbod is speciaal ontworpen om leidinggevenden meer zelfinzicht te geven, hun doelen inzichtelijk te maken en te behalen, te leren hoe ze vanuit hun leiderschapskwaliteiten kunnen werken en de kracht van hun team kunnen benutten. We richten ons ook op het vergroten van employee engagement en veerkracht en het faciliteren van een positieve, vitale organisatiecultuur vanuit krachtig, authentiek en talentgericht leiderschap.

Door deel te nemen aan een strengths-based leiderschapsontwikkelingsprogramma, leren leidinggevenden hoe ze hun eigen leadership strengths kunnen herkennen en benutten, waardoor ze een authentiekere en efficiëntere leiderschapsstijl ontwikkelen. Ze ontdekken ook hoe ze de sterke punten van teamleden kunnen herkennen en benutten, waardoor ze beter in staat zijn om op een meer efficiënte, positieve en talentgerichte manier leiding te geven.