Leiderschapscoach en Talentcoach Kitty Schaap is blogger voor o.a. XperHRActueel, HR Zone, HR Praktijk, Managementcareer en Managementpro.

Een grotere aantrekkingskracht op nieuw talent, minder verzuim en betere bedrijfsresultaten. Hoe behaalt u deze positieve gevolgen van medewerkersbetrokkenheid?

Personeel dat zich verbonden voelt met de organisatie en hun leidinggevende als inspirerend beschouwt, doet meer dan verwacht. Denk daarbij aan meer verantwoordelijk nemen en meer taken uitvoeren dan hun feitelijke functieomschrijving voorschrijft. Daarnaast werken deze personen beter samen en tonen zij meer eigenaarschap.

Betrokken medewerkers voelen zich positief verbonden met de organisatie, zijn gecommitteerd aan organisatiedoelstellingen en presteren hoger.

Ik ben blogger voor XpertHRActueel, lees het volledige artikel hier op hun site.Strengths-based ontwikkeling & leiderschapscoaching voor gedreven leidinggevenden en HR-professionals die het beste uit zichzelf en hun stakeholders willen halen.

Mensen functioneren beter als ze hun sterke punten kunnen gebruiken en als ze zich betrokken voelen bij de organisatie. Om dat te realiseren is mensgericht, positief, modern HR-management en leiderschap nodig.

Ik werk met de kracht van positieve psychologie. Vanuit de positieve psychologie is er meer aandacht voor mensgericht organiseren, voor welzijn, sterke punten van mensen en positief hrm en leiderschap.

Vind je het leuk en interessant om hier meer over te weten en om fijne inspiratie op te doen bezoek dan regelmatig deze page “HR & Leadership Matters”. Hier vind je mijn selectie nieuws, actuele en relevante artikelen en tips op dit gebied. Als je automatisch op de hoogte wilt blijven schrijf je dan hier in, dan ontvang je ook een e-book of whitepaper naar keuze.