Denken en werken met rigide functiebeschrijvingen en competenties past niet goed meer bij de huidige ontwikkelingen. Medewerkers doen er dan ook goed aan om de eigen regie te nemen over hun loopbaan en ‘ondernemer te worden van hun eigen talent’. Maar hoe zet je dat vanuit positief leiderschap neer als HR?´ Lees hier mijn nieuwe blog op XpertHR


CoAchieve – Voor leidinggevenden en HR professionals die het beste uit zichzelf en medewerkers willen halen, voor het versterken van prestaties, betrokkenheid en werkgeluk.Strengths-based ontwikkeling & leiderschapscoaching voor gedreven leidinggevenden en HR-professionals die het beste uit zichzelf en hun stakeholders willen halen.

Mensen functioneren beter als ze hun sterke punten kunnen gebruiken en als ze zich betrokken voelen bij de organisatie. Om dat te realiseren is mensgericht, positief, modern HR-management en leiderschap nodig.

Ik werk met de kracht van positieve psychologie. Vanuit de positieve psychologie is er meer aandacht voor mensgericht organiseren, voor welzijn, sterke punten van mensen en positief hrm en leiderschap.

Vind je het leuk en interessant om hier meer over te weten en om fijne inspiratie op te doen bezoek dan regelmatig deze page “HR & Leadership Matters”. Hier vind je mijn selectie nieuws, actuele en relevante artikelen en tips op dit gebied. Als je automatisch op de hoogte wilt blijven schrijf je dan hier in, dan ontvang je ook een e-book of whitepaper naar keuze.