Contact

Samenwerken? Heb je nog vragen, wil je meer informatie ontvangen of wil je samen onderzoeken wat bij jou en/of jouw organisatie het beste past? Ik verneem graag van je, stuur een e-mail naar kitty.schaap@coachieve.nl 

 

 

Coaching Locatie

Ik bied zowel online coaching via Teams of Zoom, als persoonlijke face-to-face coaching op een schitterende locatie op Landgoed Marlot, te Den Haag. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Het landgoed is klein en biedt een rustige, neutrale en inspirerende omgeving voor onze coaching sessies.

Coaching kan volledig online, wat handig kan zijn als je ver weg woont of als je te weinig tijd denkt te hebben. Online coachingssessies bijwonen kan vanuit de comfort van je eigen huis of kantoor. Of als een hybride vorm, wat betekent dat ik zowel online als face2face coachingssessies aanbied. Ik geloof dat deze aanpak de beste van beide werelden biedt en mijn klanten de meeste waarde biedt.

Soms kan het handig zijn om online te coachen vanwege tijdgebrek, drukke schema’s of fysieke afstand, terwijl andere keren persoonlijke coaching face2face beter geschikt is voor diepgaande en persoonlijke gesprekken.

Daarnaast kan hybride coaching een goede oplossing zijn voor deelnemers die meer variatie in hun coaching willen. Door afwisselend online en face2face coachingssessies te hebben. Hybride coaching kan ook helpen om coachingssessies in te plannen die beter passen bij jouw behoeften, als je niet in staat bent om te komen, kunnen we altijd online afspreken, het biedt de nodige flexibiliteit. We maken daar uiteraard voorafgaand goede afspraken over.

Als je nog vragen hebt of als je een afspraak wilt maken, neem contact met mij op en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

KVK-nummer 59525452