Aanbod

CoAchieve

Coachieve staat voor het samen werken aan het realiseren van doelen voor een duurzaam resultaat. De programma’s, workshops en coachingstrajecten hebben een positieve, constructieve en actiegerichte insteek, vanuit een bewezen wetenschappelijke methode.

Vanuit expertise op het gebied van talentontwikkeling, HR, coaching, positieve psychologie en strengths-based leiderschap begeleiden en ondersteunen we jou als leidinggevende of professional om je professionele doelen te realiseren.

 

TLC

TALENTONTWIKKELING * LEIDERSCHAPSONTWIKKELING * COACHING


Masterclass
De kracht van positieve psychologie voor excellent leiderschap.

Ontdek hoe de positieve psychologie jouw impact als leidinggevende kan vergroten.

Lees verder >>

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA Effectief Leiderschap
Positief * Verbindend * Authentiek

Wil je jezelf en je leiderschap in de organisatie versterken?

Lees verder >>

TOPP TalentOntwikkeling Programma voor Professionals
Maak werk van talent

Persoonlijk leiderschap versterken, weten waar je kracht ligt, wat het beste bij jou past en waar je positieve energie van krijgt, levert veel op voor jezelf en voor de organisatie.

Lees verder >>

Masterclass
Talentgericht (Strengths-Based Leiderschap)

Sterke leiders | Sterke organisaties

Leidinggeven vanuit je eigen kracht.

Lees verder >>

Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weten we niet alleen vanuit theoretische kennis maar ook uit ruime praktijkervaring hoe krachtig het werken vanuit talenten is. 

Strengths-based development is een aanpak voor ontwikkeling met de uniciteit van mensen als uitgangspunt voor duurzame resultaten, inclusie, engagement, ontwikkeling en excelleren. Een evidence based aanpak, gebaseerd op de positieve psychologie en gefundeerd op zowel de meest actuele wetenschappelijke inzichten als vanuit de praktijk. Het inzetten van energiegevers en talenten leidt tot high performance en het vergroten van intrinsieke motivatie en betrokkenheid.